Hoe werk tussenstuk

Hoe werkt scheiden met een mediator?

Scheiden met een mediator kan zorgen voor helderheid, duidelijkheid geven en jullie helpen er samen uit te komen. Mijn doel als mediator is dat jullie duurzame afspraken maken waar jullie samen achter staan en jullie verder aan de toekomst kunnen bouwen.

Als jullie scheiden met een mediator breng ik de financiële situatie helder in beeld, begeleid ik de gesprekken over de verdeling van de goederen en pensioenen en eventuele kinder- en partneralimentatie.

De afspraken die jullie maken bij scheiden met een mediator leg ik helder en met de juiste overwegingen vast in een echtscheidingsconvenant en eventueel in een ouderschapsplan.

Ook bij scheiden met een mediator kan de scheidingsaanvraag natuurlijk door mij volledig geregeld worden, waardoor je niet zelf naar een advocaat of de rechtbank hoeft. Na uitspraak van de rechtbank wordt deze uiteindelijk ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand, waarmee de scheiding definitief is.

Wat zijn de kosten van van scheiden met een mediator

Uiteraard is niet elke mediation hetzelfde.  Bij scheiden met een mediator bied ik twee pakken aan. Mocht jouw situatie anders zijn neem dan gerust eerst contact met mij op voor een indicatie. 

Mijn tarief is momenteel btw vrijgesteld

Wellicht heeft u recht op een toevoeging/subsidie of heeft u een rechtsbijstandverzekering. Natuurlijk Mediation is aangesloten bij de raad van de rechtsbijstand.

Lees meer …

×