Arbeidsmediation

 

Ruzie op de werkvloer?

Dat heeft altijd gevolgen voor het functioneren van een werknemer, een leidinggevende en soms voor het hele bedrijf. De werkvloer is een smeltkroes van verschillende mensen met verschillende achtergronden, culturen, privéleven en ieder met zijn eigen doelen en belangen.

Er kunnen diverse redenen zijn om arbeidsmediation in te schakelen:

  • Arbeidsconflict op de werkvloer
  • Communicatie verloopt niet goed
  • Verschil van inzicht over de werkwijze
  • Verschillende verwachtingen van elkaar

Er kunnen zich allerlei zaken voordoen in de werksfeer en lang niet elke situatie is prettig. Er een onveilig gevoel ontstaan, met vervelende gevolgen voor iedereen. Wat zelfs kan leiden tot een arbeidsconflict en een langdurig ziekteverzuim.

Een arbeidsconflict op de werkvloer kan al snel om zich heen grijpen en bijvoorbeeld leiden tot contraproductiviteit van de werknemer, ziekmelding arbeidsongeschiktheid, lange re-integratieprocessen, of zelfs ontslag.

Wil je de eerste stap zetten naar een oplossing voor een conflict op de werkvloer? Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken.

Familie-mediation-Natuurlijk-Mediation-Arnhem

Arbeidsmediation inzetten bij conflicten op de werkvloer

Ziekteverzuim

Als ervaren mediator bied ik professionele begeleiding bij het oplossen van een arbeidsconflict en het herstellen van relaties bij ziekteverzuim.

Mediation bij arbeidsconflict

Arbeidsonflicten kunnen complex en emotioneel beladen zijn. Lees hoe mediation een positieve invloed kan hebben op het verminderen van spanningen.

Neem contact op om een kennismaking in te plannen

 

Hoe werkt arbeidsmediation?

Bij Arbeidsmediation worden de belangen en standpunten van iedereen aan tafel helder en efficiënt op een rijtje gezet. Daarna wordt gezocht naar een oplossing waar iedereen achter staat. Arbeidsmediation bij een arbeidsconflict kan zorgen voor een lichtpuntje in deze vervelende tijd.

Als Arbeidsmediator bij een Arbeidsconflict kan je helpen om helderheid te scheppen, inzichten te bieden en jullie te begeleiden naar overeenstemming. Een goede Arbeidsmediation kan verdere arbeidsconflicten voorkomen en leiden tot herstel en verbetering van de arbeidsrelaties.

Wil je de eerste stap zetten naar herstel van het arbeidsconflict? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Herstelmediation

Als werknemer en werkgever slecht met elkaar overweg kunnen, kan dit leiden tot een vervelend arbeidsconflict. Zelden is daar dan op een rustige manier met  elkaar over gesproken wat er precies aan de hand is.

Exit-mediation

Exit-mediation is een bijzondere vorm van mediation bij een arbeidsconflict, want het doel staat op voorhand alvast: uit elkaar gaan. Er is bij een ontslag altijd sprake van financiële afwikkeling, ontslagtermijn, rechten en plichten, etc..

Wat zijn de kosten van arbeidsmediation

Uiteraard is niet elke mediation hetzelfde. Hoeveel betrokkenen zijn er? Hoeveel gesprekken zijn er nodig. Neem eerst contact met mij op voor een indicatie. Heb je vragen of is jouw situatie toch heel anders. Doorgaans wordt bij een arbeidsconflict de mediation door de werkgever bekostigd.

Het uurtarief bedraagt € 160 lees meer …

Heb je behoefte aan professionele begeleiding om het arbeidsconflict aan te pakken? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Bedankt voor je hulp

“Ik vond onze gesprekken erg prettig.

Bedankt voor je hulp.”

Marieke

Helder en inhoudelijk sterk

“Helder en inhoudelijk sterk. Ook prettige communicatie. Mijn dank!”

Natascha

Duidelijk en goed geregeld

“Mijn ervaring is goed. Ik ben goed geholpen.
Elly komt haar afspraken na en alles wordt goed uitgelegd.”
 
Priscilla

Natuurlijk Mediation

Als arbeidsmediator bied ik jullie een warme en professionele omgeving waarin conflicten worden benaderd met begrip en respect voor alle betrokkenen. Als ervaren mediator begrijp ik de complexiteit van conflicten en sta ik klaar om jullie te begeleiden naar een vreedzame oplossing. Met een focus op natuurlijke communicatie en duurzame oplossing.

Heb je vragen of wil je meer informatie over arbeidsmediation? Neem gerust contact me mij op. 

Elly-Kuijvenhoven-Natuurlijk-Mediation-Arnhem

Het gezicht achter Natuurlijk Mediation

Elly Kuijvenhoven

Hoi, ik ben Elly Kuijvenhoven, en mijn avontuur als mediator begon met een diepgewortelde passie om mensen te helpen bij het oplossen van conflicten en het herstellen van communicatie.

Met ervaring in de zorg- en verzekeringssector, waar ik samenwerkte met verschillende professionals, ontwikkelde ik een stevige kennis van sociaal-juridische wetgeving. Maar in 2016 voelde ik de drang om meer direct met mensen te werken en om iets te doen aan de communicatieproblemen die ik vaak zag bij conflicten.

Dat bracht me naar de wereld van mediation. Na het afronden van mijn basisopleiding in 2017 bij LifeMediation, specialiseerde ik me verder in arbeids- en familiemediation, en werd ik ook KIES-mediator, gericht op het ondersteunen van kinderen in echtscheidingssituaties.

Mijn rol als mediator gaat verder dan alleen het vinden van oplossingen; ik bied empathie, structuur en begeleiding door complexe emoties, met als doel duurzame en juridisch bindende afspraken te bereiken.

 

×