Ouderschapsplan wijzigen

 

Ouderschapsplan wijzigen

Als je een tijdje geleden uit elkaar bent gegaan en het ouderschapsplan voor kinderen is niet meer up-to-date. Wil je het ouderschapsplan wijzigen omdat jullie leven nu is veranderd. Is er misschien een verandering in het inkomen. Wil je het ouderschapsplan wijzigen zodat die nu weer bij jullie past, maar weet niet wat een ouderschapsplan wijzigen voor gevolgen heeft.

Sta je voor vragen zoals:

 • Wat is het beste voor de kinderen?

 • Welke alimentatiebijdrage kan nu worden afgesproken?

 • Welke zorgtaken kunnen er nu worden afgesproken?

 • Welke omgangsregeling kan er nu worden afgesproken?

 • Is er nu sprake van co-ouderschap?

Mediation bij een ouderschapsplan wijzigen kan je helpen om helderheid te scheppen in de wensen voor een vernieuwd ouderschapsplan en jullie verder begeleiden naar overeenstemming.

Overweeg daarom mediation bij de herziening van een ouderschapsplan.

Familie-mediation-Natuurlijk-Mediation-Arnhem

Mediation bij een ouderschapsplan wijzigen

 

Begeleiding door Natuurlijk mediation bij een ouderschapsplan wijzigen

Het ouderschapsplan wijzigen met een mediator kan zorgen voor rust en overzicht en helpen er samen uit te komen. Mijn doel als mediator is dat jullie duurzame afspraken voor de kinderen en jullie zelf maken waar jullie achter staan.

Als jullie het ouderschapsplan wijzigen met een mediator breng ik jullie situatie helder in beeld, begeleid ik de gesprekken over de omgangsregeling, zorgtaken  en eventuele kinderalimentatie.

De afspraken die jullie maken bij het ouderschapsplan wijzigen leg ik helder en duidelijk vast in een nieuw ouderschapsplan.

Neem contact op om een kennismaking in te plannen

 

Wat zijn de kosten van het ouderschapsplan wijzigen

Uiteraard is niet elke scheiding hetzelfde. Daarom heb ik voor mediation bij scheiding twee pakketten samengesteld. Heb je vragen of is jouw situatie toch heel anders. Neem dan gerust eerst contact met mij op.

De partijen die een mediator inschakelen betalen die kosten gezamenlijk. Meestal worden deze kosten gelijk verdeeld, maar de partijen kunnen onderling natuurlijk tot een andere verdeling komen. Mijn tarief is momenteel btw vrijgesteld

Wellicht heeft u recht op een toevoeging/subsidie of heeft u een rechtsbijstandverzekering. Natuurlijk Mediation is aangesloten bij de raad van de rechtsbijstand.

Lees meer …

Basispakket 1: Ouderschapsplan wijzigen (zonder herberekening alimentatie)

 • Totaal € 600 (€ 300 per persoon)
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 2 gesprekken van maximaal 1 uur
 • Uitgewerkt nieuw ouderschapsplan

Basispakket 2: Ouderschapsplan wijzigen met herberekening alimentatie

 • Totaal € 750 (€ 375 per persoon)
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 2 gesprekken van maximaal 1,5 uur
 • Uitgewerkt nieuw ouderschapsplan
 • Herberekening nieuwe alimentatie

Natuurlijk Mediation

Als echtscheidingsmediator bied ik jullie een warme en professionele omgeving waarin conflicten worden benaderd met begrip en respect voor alle betrokkenen. Als ervaren mediator begrijp ik de complexiteit van een scheiding en sta ik klaar om jullie te begeleiden naar een vreedzame oplossing. Met een focus op natuurlijke communicatie, respect, bied ik een pad naar een nieuw begin voor alle partijen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over scheiden met een mediator? Neem gerust contact me mij op. 

Dankzij Elly kunnen we op een gemoedelijke manier met elkaar omgaan

“In mijn scheiding werd ik veelal gesteund door vrienden zoals “moed houden” en “positief blijven” en gemotiveerd om tot een goede oplossing te komen. Een van mijn vrienden verwees me naar Elly Kuijvenhoven.

Door de communicatie aan te gaan met Elly werd alles inzichtelijker. Het gaf rust dat we niet alles zelf op hoefde te lossen. Zij was een waardevolle en positieve bijdrage in onze scheiding. Mede dankzij Elly kunnen we op een gemoedelijke manier met elkaar omgaan. Voor de kinderen kunnen we als maatjes onze eigen weg vervolgen.” 

Suus

Elly-Kuijvenhoven-Natuurlijk-Mediation-Arnhem

Het gezicht achter Natuurlijk Mediation

Elly Kuijvenhoven

Hoi, ik ben Elly Kuijvenhoven, en mijn avontuur als mediator begon met een diepgewortelde passie om mensen te helpen bij het oplossen van conflicten en het herstellen van communicatie.

Met ervaring in de zorg- en verzekeringssector, waar ik samenwerkte met verschillende professionals, ontwikkelde ik een stevige kennis van sociaal-juridische wetgeving. Maar in 2016 voelde ik de drang om meer direct met mensen te werken en om iets te doen aan de communicatieproblemen die ik vaak zag bij conflicten.

Dat bracht me naar de wereld van mediation. Na het afronden van mijn basisopleiding in 2017 bij LifeMediation, specialiseerde ik me verder in arbeids- en familiemediation, en werd ik ook KIES-mediator, gericht op het ondersteunen van kinderen in echtscheidingssituaties.

Mijn rol als mediator gaat verder dan alleen het vinden van oplossingen; ik bied empathie, structuur en begeleiding door complexe emoties, met als doel duurzame en juridisch bindende afspraken te bereiken.

 

×