MfN Mediation

Als MfN mediation staat Elly als mediator ingeschreven in het MfN mediation Register. Een mediator kan ingeschreven worden wanneer hij een gedegen opleiding heeft gevolgd een lopende MfN mediation praktijk heeft. Elly houdt als MfN mediation, de kennis en vaardigheden up-to-date  door continue bijscholing en een zorgvuldige dossiervorming en administratie hanteert.

MfN Familiemediator en MfN Arbeidsmediator

In het MfN mediation Register staat Elly vermeld met de accreditatie familiemediator, wat inhoudt dat zij gespecialiseerd is in de problematiek rondom einde relatie en echtscheidingen. Dit is kort te omschrijven is vier samenhangende thema’s: partners, kinderen, inkomen en vermogen.

Ook staat Elly in het MfN mediation Register als geaccrediteerd arbeidsmediator. Een conflict op de werkvloer kan prima geschikt zijn voor een mediationtraject, zodat een juridische zaak wellicht voorkomen kan worden.

Elly-Kuijvenhoven-Natuurlijk-Mediation-Arnhem

Het gezicht achter Natuurlijk Mediation

Elly Kuijvenhoven

Hoi, ik ben Elly Kuijvenhoven, en mijn avontuur als mediator begon met een diepgewortelde passie om mensen te helpen bij het oplossen van conflicten en het herstellen van communicatie.

Met ervaring in de zorg- en verzekeringssector, waar ik samenwerkte met verschillende professionals, ontwikkelde ik een stevige kennis van sociaal-juridische wetgeving. Maar in 2016 voelde ik de drang om meer direct met mensen te werken en om iets te doen aan de communicatieproblemen die ik vaak zag bij conflicten.

Dat bracht me naar de wereld van mediation. Na het afronden van mijn basisopleiding in 2017 bij LifeMediation, specialiseerde ik me verder in arbeids- en familiemediation, en werd ik ook KIES-mediator, gericht op het ondersteunen van kinderen in echtscheidingssituaties.

Mijn rol als mediator gaat verder dan alleen het vinden van oplossingen; ik bied empathie, structuur en begeleiding door complexe emoties, met als doel duurzame en juridisch bindende afspraken te bereiken.

 

×