Arbeidszaken

Arbeidsmediation

Een arbeidsconflict heeft altijd gevolgen voor het functioneren van een werknemer, een leidinggevende of zelfs het hele bedrijf. En dat kan heel vervelend zijn, voor alle betrokkenen. Een conflict op de arbeidsvloer kan al snel om zich heen grijpen en iedereen raken. In mediation krijgt iedereen de kans om op zoek te gaan naar de eigen drijfveren, belangen en behoeftes, die ten grondslag liggen van het conflict.

De werkvloer is een smeltkroes van diverse mensen, met diverse doelen en belangen. Het bedrijf heeft een doel, de werknemer heeft ook een privéleven. Kortom, er kan van alles gebeuren in de werksfeer. En lang niet elke situatie is een gewenste situatie. Een conflict op de werkvloer kan bijvoorbeeld resulteren in contraproductiviteit van de werknemer en zelfs het hele bedrijf, langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid, lange re-integratieprocessen, of ontslag.

Wanneer u kiest voor Elly als mediator, dan weet u zeker dat u bij een gedegen mediator terecht komt. U gaat grondig in gesprek en u weet zeker dat hetgeen u dwars zit op tafel mag komen. Het doel van Arbeidsmediation in een arbeidsconflict: Herstelmediation of Exit-mediation.

laptop-3196481_1920

Herstelmediation

Als werknemer en werkgever slecht met elkaar overweg kunnen, kan dit soms leiden tot een serieus arbeidsconflict. Zelden is daar dan op een rustige manier naar elkaar uitgesproken wat er aan de hand is.

Exit-mediation

Exit-mediation is een bijzondere vorm van mediation, want het doel staat op voorhand alvast: uit elkaar gaan. Bij een ontslag is er altijd sprake van financiële afwikkeling, ontslagtermijn, rechten en plichten, etc..

Elly helpt u graag en garandeert daarbij 100% inzet.

Het antwoord in uw zoektocht naar de oplossing? Natuurlijk! Mediation.

×